Dünya Starlarına bakıyorum Rihanna'nın klibi çıkmış 25 milyon tık almış bizimkiler 200 milyon zorla star çıkarmaya çalışıyorlar bu işi de müzik prodüktörleri yapıyor. Benim 350 bin organik takipçim var ama çok param var buradan sesleniyorum seve seve veririm milyon takipçi ve tık satın alabilirim.

Babam der ki “Annene bile güvenme!”

Emel Yalçın'ın “Clhoe ile aranızda yaş farkından dolayı sorun yaşıyor musunuz? Bir gün bırakıp giderse diye endişeleniyor musun?” sorusuna Serdar Ortaç o yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şu an zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki annene bile güvenme! Bir insan yerinde durmak istemezse gider tutamam ' dedi.

Benden bi bu kadar daha yerin altında var!

Eşi Chloe'nin uzun boyuna rağmen sürekli topuklu ayakkabı giymesini de esprili bir dille eleştiren Serdar Ortaç, “Tabi ufaktan bir kompleks oluyor bana ben uzun boylu değilim sen kısasın diyor ama Türk standartı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre ben cüce değilim o uzun boylu ben ona Zürafa diyor muyum?” diye espri yaptı. Hatta şarkı bile yaptım son albümüm de şarkısı bile 'Yerin altında bir o kadarım' diye.



Kumar oynamasaydım 2 tane televizyon kanalı sahibiydim!

“Adım kumarbaza çıktı. At yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar?” diyerek kendisine kumarbaz diyenleri eleştiren Serdar Ortaç çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim. Kanalımda masa başında oturuyordum. Ama artık bana yasak. Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs’ta konsere gidiyorum kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum. Çocuk yapınca hiçbir şeyim kalmadı demek istemiyorum

Çocuk için Chloe'nin gönlünün olmasını bekliyorum..

Genç kadınla evlenmenin tek zorluğu ben her şeyi yaşadım ama o daha 22 yaşında. Bana kalsa hemen çocuk istiyorum ama o “Daha çok gencim yapacak çok şeyim var” diyor haklı. İçinde kalsın istemem gönlünün olmasını bekliyorum.



Nankör'ün Allah'ıyım

Chloe'den önce yaşadığım hiçbir şeyi hatırlamıyorum diyen Serdar Ortaç'a “Bir sürü aşk yaşadın şarkılar yazdın diğer kızlara haksızlık olmuyor mu?” diye soran Emel Yalçın'a valla umurumda değil nankörlükse nankörün Allah'ıyım hepsini unuttum cevabını verdi.

Emel Yalçın Drive Time da içini döken Serdar Ortaç çok üstüme geliyorlar dinleyici değişti memnun etmek zor çok üstüme gelirlerse yeni şarkı yapmam hastalık beni çok değiştirdi doktorum evin yansa arkana dönüp bakma dedi öyle ki bana öl geber yazıyorlar ne yapmışım ben onlara ama umurumda değil. Zaten bu hastalıkta senelerce içime attım onun sonucunda çıktı ortaya. Bana tokat atana öbür yanağımı uzattım kimseyle dalaşmadım tamam hatalarım var ama özürlerim de var. İçime attım bir yerden patladı işte' dedi.