Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı yayımlandı ve dizinin bu bölümünde Aslı'nın şok bir haber alacağı belli oldu. Aslı'yı iş yerinde zor günler bekliyor. Ailesi zengin olan Burak için babası bile kredi kartsız bir gün dahi dayanamaz diyor ama dizinin 7. fragmanında Burak çalışmaya karar verecek. Bu karar Aslı ile yollarının yeni bir şekilde kesişmesini sağlayacak. Çilek Kokusu yeni bölümde Burak, Aslı'nın patronu olacak!

VOLKAN'DAN BURAK'A UYARI


Dizinin 5 Ağustos'ta yayımlanacak yeni bölümünde Volkan, Deniz'den uzaklaşacak ve Aslı'yı partiye davet edecek. Üstüne üstlük Burak'a Aslı'yı rahat bırakmasını söyleyecek. Burak, ne zamandan beri Aslı'nın korumalığını yaptığını sorunca Volkan, Aslı'nın saf iyi niyetli bir kız olduğunu onla oynamamasını söyleyecek ve bu konuşmaya Aslı şahit olacak! Aslı kendisi hakkında konuşulanları nasıl yorumlayacak, nasıl tepki verecek merak ediliyor.

Çilek Kokusu 7. bölümde Burak, Aslı'nın patronu olacak ki bu Aslı'yı şok edecek.

Volkan'ın Aslı'ya iş bulduğu Çilek Kokusu 6. bölümü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız bu linkten dizinin son bölümüne erişebilirsiniz.