Diriliş Ertuğrul dizisinin bu haftaki bölümünde Süleyman Şah ve Hayme için ölümcül bir tuzak kurulacak. Tuzağı kuracak olanlar ise Titus ve Kurdoğlu! Ertuğrul bu kumpası çözmek için ele geçirdiği bir casusu kullanacak ve Alpleri ile Halep'e hareket edecek. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm yine heyecanlı olacağa benziyor. İşte yeni bölümden detaylar ve online dizi izleme bağlantıları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 11. BÖLÜM ÖZETİ


Tuzak! Kayı Obası’na Ebu Hişam adıyla gelen Titus, Kurdoğlu ile birlikte Süleyman Şah ve Hayme Ana’yı öldürmek için korkunç bir plan hazırlamaktadılar. Öte yandan Halep Emiri El Aziz, ordusunu Kayıların üzerine göndermek için emir vermiştir bile…
Ertuğrul ise obasına ve İslam dünyasına, aşık olduğu kadın üzerinden kurulan bu kumpası çözmek için ele geçirdikleri bir casusu kullanmaya karar verir. Tapınakçıların bir casusu olan Esma adını kullanan Eftelya’nın maskesini düşürmek için Alpleri ve Ağabeyi Gündoğdu ile Halep’e doğru yola çıkarlar. Ne var ki onları bekleyen bir tuzak vardır. Yaşanan bu büyük oyunların ardında Kudüs’ü ele geçirmeye çalışan Papalık vardır. Haçlı orduları, Kudüs’ü Müslümanlardan geri alacak yeni bir sefer için Papa ve İmparator Friedric’ten emir beklemektedir. Bu ikisinin vereceği karar da Tapınakçıların lideri olan Üstad’ın payı çok büyük olacaktır. Üstad, Selçuklu Devleti ile Eyyubiler arasında bir savaş çıkarıp, Müslümanlar arasına nifak sokmayı planlamaktadır. Bu nifakın neticesinde, Haçlı ordusuna da yol açılacaktır. Kudüs’ü de bu nifak üzerinden Müslümanların elinden almaya çalışacaklardır.


İNTERNETTEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL İZLEME KAYNAKLARI


Diriliş Ertuğrul dizisini bu akşam saat 19.55'te televizyonda TRT'den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile TRT 1'in canlı yayına erişebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 12. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Diriliş Ertuğrul dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 12. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız