SOZCU / Mustafa DERYAHAN

Dünyaca ünlü televizyon yıldızı Jeremy Clarkson önceki akşam Asmalımescit'te bulunan Soho adlı mekanda alkolün dozunu kaçırdı. 1993 yılından beri Frances Cain'le evli olan İngiliz televizyon yıldızı, mekanda genç bir sarışınla yakınlaştı. Mekan önünde samimi pozlar veren çift patlayan objektifler sonrası sinirlenip kaçtı.

Geçtiğimiz mart ayında BBC'de yıllardır gerçekleştiği 'Top Gear' adlı programdan uzaklaştırılıp, sözleşmesi uzatılmayacağı açıklanan ünlü televizyon yıldızının Türkiye'ye kaçamak yapmak için mi geldiği konuşuluyor...



Aynı gece bir başka çapkınlık hikayesi de Teoman'dan geldi. Eşinden ayrıldıktan sonra eski hareketli günlerine geri dönen Rockçı, mekandan kızlı erkeklı kalabalık bir gurupla ayrıldı. Basın mensuplarını farkedince ayrı bir taksiye bindi. İki Taksi birbirini takip ederek peşpeşe gitti.


Burcu Esmersoy da Soho dan çıkan ünlüler arasındaydı. Alkolden mi yorgunluktamı bilinmez, gözlerini açık tutmakta zorlanan Esmersoy, taksiyle evinin yolunu tuttu. BURCU ESMERSOY'UN BİLEĞİNDE Kİ SAAT ARDA'NIN HEDİYE ETTİĞİ 225 BİN TL'LİK SAAT...

Hande Ataizi-Benjamin Harvey çifti de partiye katılanlar arasındaydı. İkili arkadaş gurubuyla çıktıları mekandan koşar adımlarla uzaklaştılar.



Nilgün Belgün ve yakın arkadaşı Ayşegül Aldinç, spor kıyafetleriyle partinin en sade insanlarıydı. İkili uzun süre kapıda araç bekledikten sonra mekandan beraber ayrıldı.



Sosyete de partiye bir hayli ilgi gösterdi. Ralf-Sanem Tezman, Nazlı-Aksel Goldenberg ve Burak-Melis Hatipoğlu gibi dikkat çekici isimler gece geç saatlere kadar partide eğlendi. Araçlarını beklerken Nazlı-Aksel Goldenberg çiftinin romantik sohbeti gözlerden kaçmadı.