ATV'nin yeni dizisi Evli ve Öfkeli ilk bölümü ile ekranlara merhaba dedi. Yapımını Süreç Film'in, yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun üstlendiği Evli ve Öfkeli 1. bölümünde izleyiciler, dizinin karakterlerini tanıma fırsatı buldu.

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle günlerdir konuşulan Evli ve Öfkeli 1. bölümü ile görücüye çıktı. Aldatılan kadınların intikam hikayesi Evli ve Öfkeli ilk dakikalarda seyirciyi kendisine bağlamayı başardı. Farklı hayatlara sahip dört kadının yaşamını gözler önüne seren Atv'nin yeni dizisi Evli ve Öfkeli ilk bölümünde izleyiciler dizinin konusunu anlarken, karakterleri tanıma fırsatı buldular. Kadrosunda; Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya gibi isimlerin bulunduğu dizinin ilk bölümünün ne kadar ilgi göreceği büyük merak konusu. İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesinin hikayesi Evli ve Öfkeli dizisi ilk bölümüyle 4 Ekim Pazar akşamı ekranlardaydı.

EVLİ VE ÖFKELİ KONUSU

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu!

EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCULARI

BİRCE AKALAY-'Esra'

Polis olan 'Esra'; Evli ve Öfkeli dizisinin erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı ve kararlı karakteridir. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biridir. 'Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı olan 'Esra', 'Cihan'la evlidir.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU - 'Seray'

Popüler bir dizi oyuncusu olan 'Seray'ın 10 parmağında 10 marifet vardır. Kibirli, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri olan 'Seray'; 'Macit'le evlidir.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY- 'Mine'

'Dilek'in ablası olan 'Mine' doktordur. Metin'le evli olan 'Mine'nin tek istediği bir çocuk sahibi olabilmektir.

AYÇA ERTURAN-'Dilek'

'Engin'in eşi, 'Merve'nin annesi olan 'Dilek'; tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadınıdır... Tatlı, sempatik, komik ve her zaman pozitiftir.

SARP AKKAYA-'Murat'

'Esra'nın ortağı olan 'Murat', önce genç kadının ayağını kaydırmaya çalışır ama zamanla ondan etkilenir. Maço, kaba saba biridir.

SERKAN ALTUNORAK- 'Tarık'

Ünlülerin spor eğitmeni olan 'Tarık'; çok yakışıklı, karizmatik ve çapkın biridir.

SİNAN EROĞLU-'Cenk'

Genç, yakışıklı, çekici bir doktor olan 'Cenk'; yaşına göre oldukça olgundur.