Yeni başlayacak olan ‘Hatırla Gönül’le ekranlara dönmeye hazırlanan Gökçe Bahadır Vogue dergisine kariyeri ve özel hayatıyla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Röportajda ‘Yaprak Dökümü’ dizisinden özel bir şekilde bahseden Bahadır, sonrasında yaşadığı süreci şu şekilde anlatıyor: “Bittiğinde, sudan çıkmış balığa dönmüştüm, iş beğenemedim bir süre. Onun üzerine ‘Kayıp Şehir’, çok heyecanlandıran bir iş olarak geldi. Ki her açıdan kötü bir dönemimdi ‘Kayıp Şehir’de çalıştığım dönem. En büyük yükselişler yıkımla başlar denir ya, inanırım. Dibe vurursun, sonra bir güzellik gelir mutlaka, öyle bir hâl.”

Foto: Bülten

KAYIP ŞEHİR SAYESİNDE BAŞKA BİR YÖNÜMÜ GÖRDÜLER


“Sadece o da değil; hayatın her alanında endişeliydim. Beklersin ama ne beklediğini bilmezsin ya... ‘Kayıp Şehir’ sayesinde başka bir yönümü keşfetti insanlar. Belki başka bir dizide oynasam, şu an benim için dedikleri o ‘Aaa, bak işte her şeyi de oynayabiliyormuş’ pozisyonuna gelemezdim. İşe yoğunlaşmak, hayatın diğer taraflarını da rayına oturttu.”

Şöhret, hayatında dramatik bir fark yaratmamış Gökçe Bahadır’ın... 12 sene önce nasılsa, şimdi de aynı şekilde yaşıyormuş. Yine de, şöhret filan bir yana, insanın yaşadıkça, sadece fikirlerinin değil, karakterinin de değiştiğini söylüyor: “Yaşadığın şeylerle paralel olarak birçok şey törpüleniyor, evriliyor. En sevmediğim yönlerimden biri sabırsızlıktı, ki bu işte de en olmaması gereken şeylerden biridir. Fevri olmamayı, hayat öğretiyor bir şekilde... ‘Ben galiba büyüdükçe susuyorum’ gibi bir cümle geçti beynimden daha geçenlerde. Zamanla daha çok izleyip düşünüp daha az konuşmaya başladım.”