Yalan Dünya’daki Vasfiye Teyze rolüyle çok büyük bir kitle tarafından sevilen Gonca Vuslateri iş ve özel hayatına dair ilginç ve çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte Vuslateri’nin röportajından dikkat çeken kısımlar:

Gerçek aşkı hiç yaşamamış. Türk erkeğinden uzak duruyor. Kazandığı paraların çoğunu psikologlara veriyor... Gonca Vuslateri, Seninle dergisinin mayıs sayısına verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu. Gözlerinin içinde biraz hüzünle karışık öfke var. “30’uma girmeye az kaldı. Saçma sapanlık dediğim gençliğime veda ediyorum.

Bu geçiş sürecinde daha duygusalım ister istemez. Hormonal olarak da anne olmaya daha yakın bir zamandayım. Bu da dünyaya daha anaç ve daha duygusal bakmama sebep oluyor.

Her şeyin daha büyük olduğu bir zamandayım” dediğinde karşımda 28’inde ergenliği yeni yaşayan bir genç kız görür gibi oluyorum.

Peki, gerçek ergenlik yaşında istediği sevgiyi mi bulamadı? “Evet, 14’ümde yaşamam gereken ergenliği 30’umda yaşıyorum. O zaman çok fazla bildiğimi düşünüyordum, şimdi bilmediğimi kabul ediyorum.”

Duygularını çok yoğun yaşaması hassas olmaktan kaynaklanıyor besbelli. “Evet” diyor, “Hassasım. Üstüne üstlük bu ülke o kadar zor ki. Sadece yetenekli olmak hiçbir şeye yaramıyor.

Bin tane iş yapıyorsun, üç sene boyunca omzunun sol tarafı yamuluyor. Vasfiye Teyze’de çenem öne geldi ama kimse rolünde gösterdiğin performansta değil, karavandaki öpüşmede.”



Hep hayatın arıza taraflarını konuştuk. Aşk gibi ateşli taraflarını es geçmeyelim diyorum. “Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor.

Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk’ten çocuk yapmayı düşünmüyorum.

Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der.”