Önceki akşam düzenlenen etkinlikte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere birçok şehirden Gülben Ergen hayranı yerini aldı. Ankara'dan iftar yemeğine katılan bir hayranının Ali Güney isimli oğlunu kucağından düşürmeyen Gülben Ergen'in o anları objektiflere bu şekilde yansıdı.



Hayranlarına gece sonunda sürpriz yapan Gülben Ergen iki valiz dolusu eski eşyalarını dağıttı. Ergen, "Bu eşyalar sizlerin eşyaları. Benimle her daim beraber olduğunuz için teşekkür ederim" sözleriyle kendi eşyalarını sevenlerine elleriyle dağıttı.

KİTABIM 75.000 SATTI

Yeni albüm projesi hakkında gazetecilerin yönelttiği sorulara Gülben Ergen, "Nihat Odabaşı'yla Amerika'da bir Altan Çetin şarkısı olan 'Top Oynadım' a klip çektik.



Ben ince eleyip sık dokuyan birisi olduğum için albüm üzerinde Eylül ayına kadar çalışıp, yayınlama gibi düşüncem var" şeklinde cevap verdi. Yeni kitabı 'Öğrendim Ki' nin resmi olarak 75.000'i bulduğunu söyleyen Gülben Ergen, " Bu sayı benim için harika bir durum. Emeklerimizin karşılığını almak yeni projelerde bizleri heyecanlandırıyor" sözleriyle mutluluğunu hayranlarıyla paylaştı.