Güllerin Savaşı son bölümde Gül ile Gülru'nun savaşı yeni bir boyut kazandı. Özellikle final sahnesi herkesi şaşırttı. Gülru'nun adeta öfkeden, acıdan titremesine neden oldu. Gülfem sürpriz bir şekilde yanında Ömer ile evleneceklerini ilan etti ve nikah memurunun gelişi daha da şaşkınlık yarattı. Gülfem ile Ömer hemen oracıkta evlenecekti ve bu da yetmezmiş gibi Gülfem'den Gülru'nun yarasına tuz  basan çağrı geldi. Güllerin Savaşı son bölümde Gülfem, herkesin önünde Gülru'yu nikah şahidi olması için davet etti. Önümüzdeki hafta dizide gergin bir nikaha şahit olacağız. Peki izleyicilerin bu haftaki bölüme tepkisi nasıl?

İzleyiciler de birbirleriyle çarpışan bu iki karakter gibi ikiye bölünmüş durumda. Kimileri Gülru için üzülürken kimileri de kendi kendi buldu diye düşünüyor. İzleyicilerin üzerine konuştukları asıl kişi ise Ömer. Ömer'in intikam için böyle bir şeye kalkışması herkesi şaşırtmışa benziyor. Bakalım güç savaşında avantaj elde eden Gülfem ile şok geçiren Gülru arasında önümüzdeki hafta neler olacak? Şimdilik işte Güllerin Savaşı son bölümden detaylar ve online dizi izleme bağlantıları...

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİNİN 33. BÖLÜM ÖZETİ:


Gülfem, Gülru’dan yediği darbeyi hazmedemez ve soğukkanlılığını tamamen kaybeder. Gülru, bir yandan Ömer’in sözlerinin etkisinden çıkmaya çalışırken bir yandan da markasını yaşatmak için kendini işine verir. Ömer ise Gülru’ya olan dinmek bilmez öfkesiyle hayatının en kritik kararını vermek üzeredir.

Gülru ve Gülfem, Gülru’nun atölyesine yapılan gizemli bir saldırı yüzünden karşı karşıya gelirken, Halide’nin Gülru’ya olan nefreti tehlikeli bir hal alır. Yaşananlar Gülru, Ömer ve Gülfem’in hayatında ciddi değişikliklere sebep olacaktır.


GÜLLERİN SAVAŞI DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Güllerin Savaşı son bölümün  TV yayınını kaçırdıysanız ya da 33. bölümü yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Güllerin Savaşı 33. bölümü izlemek için tıklayınız