Foto: Kanal D, Güneşin Kızları 17 .bölüm


Güneşin Kızları son bölüm yayımlandı ve Güneş, kendini zor bir durumda buldu. Haluk’u vurulan Ahmet’in başında bulan Güneş, her ne kadar Haluk olayın bir kaza olduğunu söylese de şüphelenmeden edemedi. Aklı ve yüreği şüphelerle alt üst olmuşken Güneş’e bir darbe de Nazlı’dan geldi! Zafer ile görüşmek isteyen Nazlı’ya annesinden izin çıkmadı ama Nazlı’nın onu dinlemeye niyeti yoktu. Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk’un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye kararlıydı. Bu arada babalarının gerçekte nasıl biri olduğunu bilen Selin de olaya dahil oldu. Nazlı, Haluk’un gerçek yüzünü ortaya çıkartmak için bir plan yaptı ki Nazlı, Haluk’un yeni bir sırrına şahit oldu.

Güneşin Kızların son bölümü izlemek için tıklayınız

EMRE İLE ALİ YÜZLEŞİYOR!

Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken Emre videoyu görünce çılgına döndü ve Güneşin Kızları son bölümde Ali’nin karşısına çıktı. Ali, Selin’in onunla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin’i korumaya çalıştı ancak öfkeden gözü dönen Emre ise, Haluk’a videoyu göstermeye karar verdi.

NAZLI GÖZÜNÜ KARARTIYOR

Güneşin Kızları son bölümde Peri, Nazlı’yı ettiğinde aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrendi. Güneş, Peri’nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince de çılgına döndü. Zafer’i kızlarından uzak tutmak için her şeyi göze alan Güneş ise kendini feda etmeye hazırdı.

GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Güneş bir yandan kızların Zafer’le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay’ın kendisine dava açtığını öğrenir. Sevilay, Güneş’e geçmişini araştırmalarının Ahmet’le bir ilgisi olduğundan bahseder. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci’ye yaklaşır.

Nazlı Savaş’ı affetmeme kararı alır ama Savaş Nazlı’nın peşini bırakmaz. Duruma müdahale eden Selin, Nazlı’ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş’la bir daha konuşmayacaktır! Nazlı, Savaş ve Selin’in arasında kalır.

Selin, Ali’nin düello davetini kabul eder ve Emre’yle bir araya gelme kararı alır. Ali Selin’in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin’i vazgeçirmeye çalışır ama Selin oynamaktan vazgeçmez.

Ahmet, Haluk’un sabrını taşırır. Haluk, Ahmet’e birlikte avlanmaya davet eder. Ahmet, Haluk’un esas amacını bilmesine rağmen bu daveti kabul eder. Bu Ahmet’in belki de hayattaki son günü olacaktır.