Cuma günü sinema salonlarında seyirciyle buluşan film öncesi düzenlenen gösterime ünlü isimler akın etti. Davetliler için hazırlanan VIP katında kırmızı halıdan yürüyen ünlü isimler renkli görüntüler sergiledi. Her yaştan izleyicinin keyifle seyredeceği “Hayat Öpücüğü” ünlü konuklarından tam not aldı.

Foto: Mustafa DERYAHAN


Gösterim öncesi gazetecilerin karşısına geçen Hatice Şendil ve Ali Sunal soruları yanıtladı. Maceradan ve hastalıktan korkan Metin karakterini canlandıran Ali Sunal, "Umarın seyirci çok sever. Artık film seyircinin oluyor. Bu bir aşk hikayesi. Aşk içinde nasıl gülmeyi, hüznü, romantizmi barındırıyorsa bu filmde hepsi var. İzleyenler filmde kendi ilişkilerinden bir şeyler bulacaklar. O yüzden de seyirciyi bekliyoruz." diye konuştu.

Foto: Mustafa DERYAHAN

"İLK GÖZ AĞRIM"


İlk film deneyimini yaşayan Hatice Şendil, film için "İlk göz ağrım." dedi. Şendil, "Beni hep benzer rollerde gördüler. Bu film ilk sinema filmim olması dışında Hatice'yi tam olarak anlamaları ve tanımaları adına da önemli. Bu film Hatice'yi özgür kılan, beni hapsolduğum yerden çıkaran ve kendimle yüzleşmemi sağlayan, bana ayna tutan bir film. O yüzden hayatımdaki yeri de çok önemli." şeklinde konuştu.

Foto: Mustafa DERYAHAN


Röportaj esnasında dizide rol alan köpek Max mikrofonların bulunduğu standa zıplayınca keyif dolu anlar yaşandı. "Çekimlerde Max'ten daha hızlı koşuyordum" diyerek espri yapan Ali Sunal, herkesi kahkahaya boğdu.