İşte Benim Stilim'de kim elendi dün akşam belli oldu. İşte Benim Stilim'de jürinin karşısına çıkan Nazlı mı yoksa Melek mi yarışmaya veda etti. İşte Benim Stilim eleme gecesinin konsepti Pop Art idi. Yarışmadan gecenin konsept birincisi Özden Cerrahoğlu oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde son ikiye Nazlı Hamarat ve Melek Balkan kaldı. Peki İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte detaylar...



İşte Benim Stilim All Star'ın bu hafta eleme gecesinin konuğu; Betül Demir ve Buray oldu ve seslendirdikleri şarkılar ile keyifli anlar yaşattılar.  Betül Demir ve Buray’ ın eşlik ettiği  İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangisi elendi?  İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde ilk olarak galanın birincisi olarak seçilen Özden Cerrahoğlu, 10 bin liralık büyük para ödülünün sahibi oldu. İşte Benim Stilim'de birinciye ödülü verildikten sonra elemeye geçildi. İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim'de jürinin oy dağılımı ne şekilde oldu?

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?


İşte Benim Stilim All Star'ın dün yayınlanan eleme gecesinde Pop Art konseptine uygun giyinen yarışmacılardan son ikiye kalan Nazlı Hamarat ile Melek Balkan oldu. İşte Benim Stilim'de jüri karşısına çıkan iki yarışmacıya jüri hangi yönde oy kullandı? İşte Benim Stilim'de bu hafta yarışmaya veda eden isim jürinin şu şekilde oy kullanımı ile belirlendi;

Nur Yerlitaş, Melek Balkan elensin dedi.
Kemal Doğulu, Melek Balkan'ın elenmesi yönünde oy verdi.
İvana Sert Nazlı, Hamarat elensin dedi.
Uğurkan Erez, eleme oyunu Melek Balkan'dan yana kullandı.

İşte Benim Stilim All Star 9 Ekim Cuma akşamı yayınlanan eleme gecesinde jürinin oylama sonucuna göre veda eden Melek Balkan oldu.

Melek Balkan Kimdir?

1990 doğumlu olan profesyonel voleybolcu Melek Balkan, yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmış. İzmir’de yaşayan Melek Balkan, Begüm Kütük’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor. 47 çift ayakkabısı olan Melek Balkan, annesinin diktiği kıyafetleri giyiyor. Melek Balkan, en çok yüzünü beğeniyor ve omuzlarının geniş olmasından hoşlanmıyor.

İlerde iyi bir stilist olmayı isteyen güzel Melek Balkan, yarıştığı beş hafta boyunca sadece bir kez taç almayı başardı. Melek Balkan İşte Benim Stilim'in 1. sezonunda 5. haftanın sonunda yarışmaya veda etti. All Star'a ise sonradan dahil oldu ve katıldığı ilk hafta elendi.