Kaderimin Yazıldığı Gün 23. bölümde Kahraman, Elif'e olan aşkını bir kez daha vurguladı.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm pek çok gelişmeye sahne oldu. Kahraman, aşkını haykırırken Derya boşanmayı reddetti. Kerem herkesle restleşerek Elif'i istemey gitti. Karahman, maksut adalete teslim etti. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin şimdiye kadarki en yoğun bölümlerinden biri olan bu 23. bölümü kaçırdıysanız dizinin videosunu Star TV sitesindeki dizinin kendi sayfasından izleyebilirsiniz. Peki bu bölüm sosyal medyadan nasıl tepkiler aldı?

SOSYAL MEDYADA KADERİMİN YAZILDĞI SON BÖLÜM


Dizinin bu haftaki bölümüne Facebook ve Twitter'dan gelen tepkilerin odağı genel olarak Elif oldu. Bazı seyircileri Elif'i genel olarak beğen miyorlar. Evli olduğunu bile bile Kahraman'a aşık olmasını eleştirenler var. Elif'i sevenler genellikle bu izlyecilere karşı Elif'i savunuyor. Bunun dışında bir de Elif'in inat yaptığını düşünenler bulunuyor. Elif artık yelkenlerini indirip Kahraman'ı kabul etmeli mi?

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 23. BÖLÜMDE OLANLAR


Defne boşanmayı kabul etmiyor! Kerem Elif’i istemeye gitti ama Kerem’le zor anlar yaşayan Kahraman cevap vermedi. Onun derdi bir an evvel Elif’i Maksut’tan kurtarmaktı. Elif ise alnında silah, Maksut’la yüz yüze kalmıştır. Artık bu duruma tahammülü kalmamıştır.

Kerem dayısından bir cevap alamayınca sinirlenip konağa döndü. Bir an evvel Elif’i istemeye gidecekti ki nişan da yakındı.

Kahraman, Elif’i Maksut’tan kurtardı ve Maksut’u da adalete teslim etti. Elif’i bu sefer bırakmaya niyeti yoktu. Onu alıp teknesine götürdü. Kahraman Elif’i konuşturmaya çalışırken Nazlı’nın okulundan aradılar çünkü Nazlı bir kaza geçirmişti. Elif şok oldu. Üstelik Nazlı’nın yalanı ortaya çıkmak üzereydi.

Her şeye rağmen işleri asla bırakmayan Kahraman, organik tarıma girme konusunda babasını ikna etti ancak Yakup bundan hiç hoşlanmadı. Canan’ın da tarafını seçme vakti gelmişti artık.

Bütün bunlar yaşanırken Defne’nin Kahraman ve Elif’in peşini bırakmaya niyeti yoktu, boşanmayı kabul etmedi.

Kerem herkese rest çekerek Elif’i Sultan’dan istedi. Yakup ve Şükran onu yalnız bırakmazlar. Ama Nazlı ablasının Kahraman’ı sevdiğinden emin olur. mutsuz olmasına katlanamaz. Kahraman’la konuşmanın vakti gelmiştir.