Kara Ekmek 7. bölüm Mine ile Taylan arasında yeni bir aşkın habercisi olacağa benziyor. Dizinin bu akşam ki bölümünde Mine'nin Taylan'a karşı bir şeyler hissetmeye başlayacağını göreceğiz. Bu durum Asiye'nin gözünden kaçmayacak ve Asiye tası tarağı toplayıp kaçmak isteyecek. İşte Kara Ekmek yeni bölümden detaylar ve ipuçları...

KARA EKMEK DİZİSİNİN 7. BÖLÜM ÖZETİ


Mine, Taylan'a karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Hale de Taylan'ı kaybettiğinin farkındadır.
Asiye, Taylan ile Mine arasında bir şeylerin filizlendiğini anlamaktadır. Kalbinin telaşlarını yatıştıramadan, Berkant’ın yalıya kadar geldiğini öğrenir. Derhal bavulunu toplayıp kaçmak ister ancak Çetin onu bırakmaz. Berkant, Asiye’nin yalıda yaşamaya başlamasının altındaki sırrı öğrenebilmek için yüzleşmenin dışında bambaşka bir yola başvurur. Asiye, büyük düşmanının onun için ördüğü ağa düşecek midir? Hale ve Taylan evliliklerini kurtarabilecek midir? Taylan, Mine'ye aşık mı?


İNTERNETTEN KARA EKMEK İZLEME KAYNAKLARI


Kara Ekmek dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda ATV''den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile ATV'nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Kara Ekmek 7. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Kara Ekmek dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Kara Ekmek 7. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız