Kara Kutu 4. bölümde Mehmet, karısına geçmişine dair gerçekleri anlattı.

Kara Kutu son bölüm 31 MArt akşamı Kanal D'de ekrana geldi ama saat dizinin takipçilerini üzdü. Kara Kutu 23.15'te ekrana geldi. Dizinin bu 4. bölümünde Mehmet karısına geçmişine dair bildiklerini anlattı. Tabii bu gerçekler Canan için şok edici oldu. Canan, aslında kocasını ne kadar da az tanıdığını fark etti. Bunun dışında Kara Kutu son bölüm Mehmet ile tetikçinin karşılaşmasına sahne oldu! Peki bu yüzleşmenin sonucu ne oldu? Kara Kutu dizisinin 4. bölümünü kaçırdıysanız Kanal D'nin diziyle ilgili sayfasından full videoya erişebilirsiniz

SOSYAL MEDYADA KARA KUTU SON BÖLÜM


Facebookk ve Twitter'da dizinin bu haftaki bölümünde olanlardan çok dizinin saati konuşuldu. İzleyiciler oldukça geç bir saate alınan dizinin bitirileceğini tahmin ediyor.

KARA KUTU 4. BÖLÜMDE OLANLAR


Macit izini kaybettirmek için eşi ve çocuğunu da alarak evİ terk etti. Bu sırada ona yardım edecek birisi ortaya çıktı. Mehmet, geçmişinin saklı gerçeklerini Canan’a anlatmaya başladı. Çok iyi tanıdığını sandığı eşi hakkında öğrendikleri Canan'ı şok etti.

Öte yandan, Zeynep’in eğitimi başladı. Hasan, öğrencisini zorlu bir çalışmaya soktu. Tekin, Mehmet’e yardım edip etmeme konusunda sonunda bir karar vardı.

Arka planda Reşit, tehlikenin farkına vardı ve Tekin’in neyi ne kadar bildiğini öğrenmek istedi. Mehmet, geçmişinde yaşadığı bir olayın sırrını çözmek için araştırmalara başladı. Detayları öğrendikçe korkunç gerçek de ortaya çıktı.