Karadayı son bölümde Mahir'in itirafını duyan Feride şok oldu.

Karadayı son bölüm Feride için adeta bir yıkım oldu. Hatırlanacağı gibi dizinin önceki bölümünde Mahir'in babası Mehmet Saim'i vurmuştu. Tabii oğlunu korumak için. Mahir hemen babasına olay yerine terk etmesini, suçu kendinin üstleneceğini söyledi. Karadayı 104. bölümde Feride, Mahir'e yine iftira atıldığını düşünüyordu ama Mahir'in ağzından dökülen itiraf Feride'yi şok etti! Dizinin bu bölümünü kaçırdıysanız haberin sonundaki full video ile Karadayı 104. bölümü izleyebilirsiniz.

SOSYAL MEDYADA KARADAYI SON BÖLÜM


Facebook ve Twitter'da bu bölüm karışık tepkiler aldı. Bazı izleyiciler bölümü oldukça heyecanlı bulurken bir kısım seyirci Mahir'in kan vermesini oldukça saçma buldukları için bölümün genel olarak saçma olarak niteledi. Bunun dışıdna bazı izleyiciler de dizinin sonunun yaklaştığını iddia ediyorlar.

KARADAYI 104. BÖLÜMDE OLANLAR


Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söylerdi. Mahir, Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecek ve suçu üzerine almaya karar verdi. Nazif bunu kabul etmedi ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine gitmek durumunda kaldı.

Mahir, Mehmet Saim'in başında beklerken ofisten çıkan Nazif direkt eve gitti. Mahir'den önce Feride'ye ulaşıp babasını kendisinin vurduğunu itiraf etmeyi planlıyordu.

Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gitti. Mehmet Saim komadaydı Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak ediyordu. Bütün ipuçlarının Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride çılgına döndü. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine inanamadı. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışıyorlardı. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermemeye kararlıydı.

Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gitti. Mahir yerine Orhan'la karşılaştı. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak aldı. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yolladı.