Karadayı son bölümde Mahir, Turgut'un parmak izleri karşılığında Belgin'i sınır kapısına götürmeyi kabul etti.

Karadayı son bölüm Feride ile Mahir'in Turgut'u ipe götürecek delile ulaşmaları için kritik bir bölüm oldu. Karadayı 112. bölümde parmak izlerine sahip Belgin, kaçıp canını kurtarmak için Mahir'den yardım istedi. Turgut da doğal olarak bu deliliğin peşindeydi yani  Mahir ile Belgin'i sınır kapısına tehlikeli bir yolculuk bekliyordu. İşte Karadayı son bölümden detaylar ve kaçıranlar için full video...

KARADAYI 112. BÖLÜMDE OLANLAR


Bütün kötülüklerine rağmen Mehmet Saim'in ölümü Feride'yi derinden sarstı. Çünkü artık ailesinden yaşayan kimse yoktu. Acıyı ve öfkeyi bir arada yaşayan Feride'nin tek dileği kalan bütün suçluların cezalarını çekmeleriydi. Her şeyi başlatan ve elini kolunu sallayarak kötülüklerine devam eden Turgut durdurulmalıydı.

Feride ve Mahir, Turgut'un parmak izlerinin peşine düştüler. Tabii Turgut da bu sırada kendisini ipe götürecek parmak izlerini onlardan önce bulmak için harekete geçti. İzlerin Belgin'de olduğundan emindi. Başı iyice belada olan Belgin'in ise kaçmaktan başka çaresi kalmadı. Yurt dışına gidip izini kaybettirmeyi için sahte pasaport çıkarttı. Ancak onu sınıra kadar onu koruyacak birine ihtiyacı vardı. Parmak izlerinin karşılığında Mahir'den yardım istedi.

Yasin'den kurtulan Necdet'in de bir kaçış planı vardı. Bunun için önce Ayten'i ikna etmek zorundaydı. Ayten'in kendisini tehdit eden Necdet'le gitmeye hiç niyeti yoktu ve bebeği de vermek istemiyordu. Orhan'dan yardım istedi.