Karagül 73. bölüm bu akşam Fox TV'de ekrana geliyor ve dizinin bu akşamki bölümünde Narin için nihai karar çıkacak. Gerek mahkemede söylenenler ve sonrasında yaşananlar dengeleri değiştirecek. Karagül 73. yeni bölümde Ebru, Narin'i affedecek ve Kendal'da konaktaki tek desteğini kaybedecek. İşte hesaplaşmaların da yaşanacağı Karagül yeni bölümden detaylar ve online dizi izleme bağlantıları...

KARAGÜL DİZİSİNİN 73. BÖLÜM ÖZETİ


Narin, kaderini belirleyecek olan mahkeme sırasında Kendal’ın gerçek yüzünü görür. Ebru’nun ifadesiyle birlikte bütün inandıkları ve bildikleri alt üst olan Narin, Ebru’ya doğru yaklaşırken, Kendal artık evdeki tek destekçisi olan Narin’i kaybeder.

Ebru, Baran için Narin’i affetse de Ada ve Maya bu kez annelerini affetmeyecektir. İyice köşeye sıkışan Kendal kendi yöntemleriyle Oğuz’un hakkından gelmek için harekete geçer. Ada’yı geçmişinden kalan bir hesap beklemekte ve tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Kadriye, Narin ve Ebru’yu aralarındaki hesabı görmeleri için bir kulübeye kapatır. Kadriye’nin bütün iyi niyetiyle başladığı bu iş Baran’ın onları almaya gitmesiyle birlikte bir felakete dönüşür.


KARAGÜL DİZİSİ İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Karagül dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda Fox TV'den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile Fox TV'nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Karagül 73. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Karagül dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile Karagül dizisinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Karagül 73. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız