ATV'nin ilgi çeken dizilerinden biri olan Kertenkele dün akşam 18. bölümü ile ekrana geldi. Peki Kertenkele son bölüm hangi gelişmelere sahne oldu. Hatırlanacağı gibi önceki bölümlerde olanlar nedeniyle Kertenkele  ve Zehra'nın evliliği tehlikeye girmişti. Dizinin bu haftaki bölümünde de Kenan ile Zehra çifti barıştırmak için güçlerini birleştirdiler. Peki yine Ünsal'a  yakalanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kertenkele, dizinin son bölümünde barışmaya ikna oldu mu? İşte Kertenkele son bölümünden detaylar ve 18. bölüm sözleri...

KERTENKELE SON BÖLÜMDEN DİKKAT ÇEKEN REPLİKLER


- Duygular beyinde mi oluşur, kalpte mi oluşur hocam?

- Valla Hicabi beynin olmasa düşünemezdin, kalbin olmasa da acımazdın. Bu durumda duygular bitanesinde oluşmuyor, ikisinde birden oluşuyor!

- Durun ayrılamazsınız! Zehra hamile…
- Ben ne konuşacağım, hamile olan sensin!
- Hocam ne diyorsun sen? Ağzından çıkanı kulağın duysun!
- Bakın Ekrem bey, ben kimseyi hamile bırakmadım!
- Yoksa bebek Kara Faruk’tan mı?

- Rahmetli babaannem ne zaman öfkelense bulaşık yıkardı.

- Sahte nişanlılıktan sonra az kalsın sahte baba oluyorduk!

KERTENKELE DİZİSİNİN 18. BÖLÜM ÖZETİ


Melis’in, Zehra’nın hamile olduğunu iddia etmesi Zehra’yı oldukça zor durumda bırakmıştır. Ekrem, öğrendiği bu haberle büyük bir şok yaşar. Kertenkele de oldukça şaşırmıştır.
Diğer yanda Semih, Kara Faruk’un Ziya Hoca (Kertenkele) olabileceğini düşünmeye başlamıştır. Semih bu şüpheyle Kertenkele’ye bir oyun hazırlar.

Kertenkele’nin ‘aşk doktoru’ olduğuna inanmaya başlayan Ferruh ise evliliği tehlikede olan Ünsal’ı da tavsiyelerinden yararlanması için Kertenkele’nin yanına götürmeye karar verir. Kertenkele tekrar Ünsal’a yakalanma tehlikesiyle karşılaşacaktır.

Zehra ve Kertenkele’nin ayrılığı, Kenan’ın kulağına kadar gitmiştir. Erkek tarafı olduğuna inanan Kenan, Zehra ve Kertenkele’yi barıştırmak için soluğu malikânede alır.

Torununun bir an önce yuvasını kurmasını isteyen Ekrem, Kenan ile işbirliği yaparak Zehra ve Kertenkele’yi barıştırmak için bir plan yapar. Kertenkele, ayrılık kararından geri adım atmak istemez ancak bu onun oldukça büyük bir tehditle karşı karşıya kalmasına sebep olacaktır.


KERTENKELE DİZİSİNİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ ONLİNE KAYNAKLAR


Kertenkele dizisinin TV yayınını kaçırdıysanız veya Kertenkele'nin az daha sahte baba olacağı bu bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Kertenkele 18. bölümü izlemek için tıklayınız