26 Şubat akşamı Kocamın Ailesi son bölüm büyük buluşmaya sahne oldu ve duygusal anlar yaşandı. Ayrıca bugün de Kocamın Ailesi 35. bölüm fragmanı da paylaşıldı. Dizinin bu haftaki bölümünde Ar ailesi yıllardır kayıp olan oğullarına kavuştular. Peki son bölümdeki bu buluşma sonrası ne olacak. Ar ailesini ve Tarık'ı Kocamın Ailesi 35. bölümde neler bekliyor işte Kocamın Ailesi yeni bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar...


KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ 34. BÖLÜM ÖZETİ


Ar Apartmanı'nda kavuşma rüzgarları eser. Mukadder ve Zafer oğullarına, Hikmet torununa, Tarık ailesine kavuşur. Davullar çalınır, halaylar çekilir ancak gül bahçesi dikensiz olur mu? Olmaz. Tarık, Güneş'le Esma'ya mı, Ar ailesine mi aittir, karar verilemez, oğlumuz tatlı bir çekişmenin tam ortasına düşüverir. Sonra öyle bir şey olur ki, ailenin bir derdi biter, diğeri başlar.

KOCAMIN AİLESİ İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Kocamın Ailesi son bölümün TV yayınını kaçırdıysanız ya da gerçeklerin ortaya çıktığı ve büyük buluşmanın gerçekleştiği diziyi yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Kocamın Ailesi 34. bölümü izlemek için tıklayınız