Küçük Aşık yılmadı! Hatırlanacağı gibi Küçük Ağa dizisinin son bölümünde Mehmetcan aşık olmuş ama Aybike'nin ailesi duruma müdahele etmişti. Ancak Mehmetcan'ın Aybike'den vazgeçmeye niyeti olmadığını Küçük Ağa son bölümde gösterdi. Annesi ve babası şehir dışında olan Mehmetcan Aybike için harekete geçti. İşte dizinin son bölümünde detaylar ve kaçıranlar için internetten izleme kaynağı.

KÜÇÜK AĞA 48. BÖLÜM ÖZETİ:


Sinem ve Ali’nin şehir dışında olmasını fırsat bilen Mehmetcan, babasının evinde özgürlüğünü ilan etmiştir.  Mehmetcan’ın Aybike ilişkisine aileler el koyunca, Mehmetcan kolları sıvar.

Ali’nin daha önce başını derde soktuğu adamlar yeniden karşısına çıkacaktır ve ortalık epey karışacaktır.

Maho ise Hamiyet için çırpınmaya devam ederken yine baltayı taşa vuracaktır.
Ali ve şirkettekiler ödül töreni için bir araya gelirler fakat Sinem aralarında yoktur, sonrasında ise Sinem’in karşılaşacakları Ali’yi zor duruma düşürecektir. Ali ve Sinem bu tartışmaların ötesinde kendilerini bambaşka olayların içerisinde bulacaklardır.


KÜÇÜK AĞA DİZİSİNİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ KAYNAKLAR


Küçük Ağa dizisinin TV yayını kaçırdıysanız veya Mehmetcan'ın aşk peşinde koştuğu bu bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Küçük Ağa 48. bölümü izlemek için tıklayınız