Küçük Ağa son bölüm dün akşam Kanal D'de izleyiciler buluştu. Küçük Ağa dizisinin bu son bölümünde Mehmetcan önceki bölümde olan Aybike'den cazgeçmediğini gösterdi. Peki Mehmetcan, duruma müdahaleye eden Aybike'nin ailesine karşı ne yaptı? İşte Küçük Ağa son bölümden detaylar ve kaçıranlar için dizi izleme bağlantısı...

SOSYAL MEDYADA KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜM


Küçük Ağa dizisinindeki bu yeni aşk hikayesi Facebook ve Twitter'da pek de iyi karşılanmadı. Çoğu izleyici bu yaştaki bir çocuk için bu aşkı pek gerçekçi bulmadılar. Bu yaşta "Gönül ferman dinlemez." gibi ifadeler abartılı bulundu. Bunun dışında art arda polisye olayların olması da izleyicileri sıkmışa benziyor. Bunun yanında oyuncuların performansı yine beğinilmiş.

KÜÇÜK AĞA 48. BÖLÜM ÖZETİ:


Sinem ve Ali’nin şehir dışında olmasını fırsat bilen Mehmetcan, babasının evinde özgürlüğünü ilan etmiştir. Mehmetcan’ın Aybike ilişkisine aileler el koyunca, Mehmetcan kolları sıvar.

Ali’nin daha önce başını derde soktuğu adamlar yeniden karşısına çıkacaktır ve ortalık epey karışacaktır. Maho ise Hamiyet için çırpınmaya devam ederken yine baltayı taşa vuracaktır.
Ali ve şirkettekiler ödül töreni için bir araya gelirler fakat Sinem aralarında yoktur, sonrasında ise Sinem’in karşılaşacakları Ali’yi zor duruma düşürecektir. Ali ve Sinem bu tartışmaların ötesinde kendilerini bambaşka olayların içerisinde bulacaklardır.


KÜÇÜK AĞA DİZİSİNİ İZLEYEBİLECEĞİNİZ KAYNAKLAR


Küçük Ağa dizisinin TV yayını kaçırdıysanız veya Mehmetcan'ın aşk peşinde koştuğu bu bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Küçük Ağa 48. bölümü izlemek için tıklayınız