Zehra annesinden habersizdi! Küçük Gelin 68. bölüm dün akşam 20.00'da STV'de yayımlandı. Dizinin bu haftaki bölümünde ne Zehra ne de annesi Melek birbirlerinden haberdar. Annesinin başına neler geldiğini bilmeyen Zehra yurt dışına kaçmaya hazırlanıyordu. Melek ise kızının yaşadığından habersizdi. Peki bu durum değişti mi? Doktor dizinin bu akşamki bölümünde buna niyetlendi ama Zehra sandığı gibi güvende değildi. Şiyar, Zehra'yı kaçırmaya çalıştı! İşte Küçük Gelin 68. bölümden detaylar ve Küçük Gelin 69. bölüm fragmanı...

KÜÇÜK GELİN DİZİSİNİN 68. BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ


Annesinin başına gelenlerden habersiz olan Zehra, yurt dışına kaçmayı beklerken doktor Zeynep’in söyledikleri karşısında şaşkına döner. Kızının yaşadığını bilmeyen Melek’i ise Devran bulur ve konağa getirir. Konaktakiler Melek’in yanında Cemal bebeği göremeyince adeta kıyamet kopar. Diğer bir yanda doktor Zeynep, Melek’e her şeyi anlatmaya ve Zehra ile buluşturmaya karar verir. Kaçmaları için de gereken planı hazırlar. Bu sırada beklenmeyen bir gelişme yaşanır ve farklı hesaplar içinde olan Şiyar, Zehra’yı kaçırmak için harekete geçer. Konakta ise telaşlı bir nişan hazırlığı vardır.

Küçük Gelin 69. bölüm fragmanı:


İNTERNETTEN KÜÇÜK GELİN İZLEME KAYNAKLARI


Küçük Gelin dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Küçük Gelin 68. bölümü izlemek için tıklayınız