Küçük Gelin son bölüm izleyicilerin ilgisini çekti. Dün yayımlanan (1 Mart) bu bölümde Zehra ile annesi Melek birbirlerinden habersizdiler ancak bu duum değişeceğe benziyor. Bugün (2 Mart) yayımlanan Küçük Gelin 69. bölüm fragmanı anne ile kızın birbirlerine kavuşacağının ipucunu veriyor. İşte dizinin bu haftaki bölümünden detaylar ve Küçük Gelin 69.bölüm fragmanı...

KÜÇÜK GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Annesinin başına gelenlerden habersiz olan Zehra, yurt dışına kaçmayı beklerken doktor Zeynep’in söyledikleri karşısında şaşkına döndü. Kızının yaşadığını bilmeyen Melek’i ise Devran bulur ve konağa getirdi. Konaktakiler Melek’in yanında Cemal bebeği göremeyince adeta kıyamet koptu. Diğer bir yanda doktor Zeynep, Melek’e her şeyi anlatmaya ve Zehra ile buluşturmaya karar verdi. Kaçmaları için de gereken planı hazırladı. Bu sırada beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve farklı hesaplar içinde olan Şiyar, Zehra’yı kaçırmak için harekete geçti. Konakta ise telaşlı bir nişan hazırlığı vardı.

Küçük Gelin 69. bölüm fragmanı:


İNTERNETTEN KÜÇÜK GELİN İZLEME KAYNAKLARI


Küçük Gelin dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Küçük Gelin 68. bölümü izlemek için tıklayınız