Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Polat ile Leyla'nın ayrılığı nedeniyle duygusal bir bölüm oldu. Leyla, Polat'ın sorularını yanıtlamadı ve nihayetinde Leyla ile Polat'ın yolları ayrıldı. Bunun dışında bu haftaki Kurtlar Vadisi pusu bölümünde KGT ekibi Lion Timi ile karşı karşı ya geldi.  İşte KVP 252. bölümdne detaylar, kaçıranlar için full video ve son bölümün sosyal medyada aldığı tepkiler...

SOSYAL MEDYADA KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM


Bu hafta Facebook ve Twitter'da dizinin son bölümüyle ilgili yorumlara bakıldığı izleyicilerin Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümü sıkıcı buldukları görülüyor. Bu bölümün aşk ve dram ağırlıklı olması beğenilmemiş ki hatta bazı izleyiciler uykularının geldiğini belirtiyor. Bunun yanında anlaşılan yapılan operasyonların da sık sık başarız olmasından izleyicilere gına gelmiş durumda. KVP takipçileri daha çok aksiyon ve başarı bekliyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 252. BÖLÜMDE OLANLAR


Leyla’nın cevabı karşısında hayal kırıklığına uğrayan Polat, olan biteni anlamlandırmaya çalıştı. Acısını içinde yaşayan Leyla ise Polat’tan köşe bucak kaçmaya ve sorularını cevapsız bırakmayı sürdürdü. Harun’u Sagir’in elinden kurtararak korumaya alan KGT ekibi, bu kez de Lion Timi tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Fehmi ile yaptığı görüşmeden sonra kafası karışan Pusat’la Erhan’ın arasında ilginç bir görüşme oldu. Hoca, Polat'a aldığı büyük kararı açıkladı. Erdem, mühendislerin karşısına çıktı ki bu karşılaşma Erdem için farklı bir anlamı vardı. Erdem’in geçmişine dair bilinmeyenler açığa çıktı.