Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm KVP müdavimlerinin pek de beğenisini toplamadı. Sıkıcı bulunan Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm özellikle sosyal medyada sert eleştirilere maruz kaldı. Bilindiği gibi yeni sezonun ilk bölümleri de daha Leyla'nın acısını atlatamadan Polat Alemdar bir de KGT katliamı ile bir darbe yemişti. Kurtlar Vadisi Pusu 365. bölümde bazı sırların ortaya çıkışına tanık oldu.

Dizinin son bölümünde Zeynep ile Polat'ın arasında neler geçtiği daha bir netleşti. Bunun yanında Cahit, Polat Alemdar ile Irak'a gitti. Yani Irak'taki enerji kaynakları için verilen savaş sürüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni kötü adamı Gölge bu bölümde Polat Alemdar'ı ortadan kaldırmak için yeni bir plan devreye soktu. Ancak bu gelişmeler dizinin hayranlarını pek de heyecanlandırmadı. Bazı izleyiciler bunu daha sezon başlangıcı olduğu ve bazı olayların açıklanması gerektiğine bağlarken pek çok izleyici aksiyon, ciddiyet ve biraz da mizahtan oluşan o eski KVP formülünün artık yitirildiğini düşünüyor.

Foto: Kanal D - Kurtlar Vadisi Pusu 265. bölüm