Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm gerek aksiyonu gerekse de finalinde gerilimli takas sahnesi ile nefesleri kesti. Tilki'nin kardeşi ile Safiye'nin takası oldukça kritikti. Tilki sağ salim kardeşiyle ayrılırken Safiye'nin durumu Polat'ı şok etti! Önümüzdeki hafta Polat, Tilki'ye ne yapacak, Safiye yaşıyor mu merak ediliyor? İşte Kurtlar Vadidi Pusu 260. bölümden detaylar ve kaçıranlar için full video...

KURTLAR VADİSİ PUSU 260. BÖLÜMDE NELER OLDU


Kardeşini Polat Alemdar’ın elinden kurtarmak isteyen Tilki Andrei, Rusya’daki dostlarını devreye soktuç. Aradığı cevapların Mete’de olduğuna inanan Yusuf ise istediklerini öğrenmek için bildiği tüm yöntemleri uyguladı.

Akif ve arkadaşları ise petrol kuyularının sahiplerini ikna etmeye çalışırken ortaya sürpriz bir isim çıktı! Bölgedeki gücünü korumak isteyen Algis, Smith’le bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Böyle bir masada mutlaka yer almak isteyen Fehmi de oradaydı.

Hakkı, Pusat’a sefirlik yolunda engel olmak için yeni bir hamle yaptı. Martin, Elif’i kaçırma planına kararlılıkla devam etti. Finalde ise Polat'ı acı bir gerçekle yüzleşti!