All Star sezonunda dikkat çeken yarışmalardan biri olan Nazlı Kayaaslan, stili ile jürinin ve izleyicilerin ilgi odağı olmuştu. Nazlı Sultan Kayaaslan, hafta başından beri çekime katılmadı. İki gün boyunca ulaşılamayan Kayaaslan’la ilgili açıklama bugün Öykü Serter’den geldi. Serter “Bir kayıp ilanımız var malumunuz, Nazlı Sultan Kayaaslan sevdiğimiz favori yarışmacımızdı. Kendisinden haber aldık, en son Nurella da söylemişti “Nişanlısın sen” demişti. İnanılmaz şekilde düğün hazırlıkları yapıyor dolayısıyla buraya vakit ayıramayacağından bir tercih yapmak zorunda kaldı ve yarışmadan ayrılmak istedi. Bizde anlayışla karşıladık. Nazlı Sultan Kayaaslan ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mutluluklar diliyoruz” dedi.

Kocamın vasiyeti İşte Benim Stilim All Star

Kocamın vasiyeti İşte Benim Stilim All Star


Nazlı Kayaaslan’da , sosyal medya hesabından açıklama yaparak konu ile alakalı yanlış yorumların yapılmamasını rica etti. Herhangi bir elenme durumunun söz konusu olmadığını belirten Kayaaslan, yarışmadan ayrılmadan önce tazminatını ödediğini, kendisini destekleyen herkese de teşekkür ettiğini açıkladı.

Nazlı Kayaaslan bir yıldır birlikte olduğu Umut Akbulut ile bir ay önce evlilik kararı aldığını fakat, yarışma ile hazırlıkların bir arada gitmeyeceğini düşündüğü için yarışmadan vazgeçtiğini açıkladı.

Ben tribünlere oynamam Nur Yerlitaş

Ben tribünlere oynamam Nur Yerlitaş