Paramparça 22. bölümde Cihan ile Gülseren sarılıyor

Paramparça dizisinin bu bölümünd Cihan hem sevdiği kadın hem de çocuğu iin mücadele ediyor. Dava meselesini sonlandırmak isteyen Cihan, son kez uyaracağa benziyor. Cihan Paramparça yeni bölümde Gülseren'e ise adeta aşka dair anlamlı bir konuşma yapacak ama bakalım Cihan'ın söyledikleri Gülseren'i yumuşatacak mı?

PARAMPARÇA 22. BÖLÜM ÖZETİ


Aşık olduğu kız arkadaşı Müge’yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge’nin gizlice içkisine attığı ilaçla kendinden geçer. Ozan’ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verir: Müge yalıyı soyup kaçmıştır.

Tuzağına düştüğü Alev’in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren’in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gülseren’e duygusal bir konuşma yapan Cihan, “Sevmek, teslim olmaktır.” sözleriyle adeta bir aşk dersi verir.

Öte yandan Candan, Özkan’ın aklına girmiş ve Cansu’ya soyadını vermek konusunda onu ikna etmiştir. Hazal ile Rahmi Bey’in derdi bambaşkadır. Onlar ortak sırları yüzünden birbirlerini idare etmek zorunda kalmıştır fakat gelişen olaylar bu çıkar ortaklığını bozar.
Bilinmeze yolculuk

Okul çıkışına Hazal’ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslenir ama pes etmez. Birlikte taksiye binerler. Hiç planda olmayan bu yolculuk ikisini de bir bilinmeze doğru götürür.