Paramparça son bölüm Gülseren için çok zor oldu. Özkan'ın yanına gelmek zorunda kalan Gülseren canını zor kurtardı. Hatta Özkan'dan kurtulabilmek için camdan atlama noktasına kadar geldi. İşte  Gülseren'in Özkan'ın elinden kurtulmak için canını dişine taktığı Paramparça son bölümden detaylar ve online dizi izleme kaynağı...

PARAMPARÇA 14. BÖLÜM ÖZETİ


Özkan ile evde baş başa kalan Gülseren kendisini koruyabilmek için her yolu dener. Ancak Özkan’ı durdurmak mümkün değildir. Gülseren için tek kurtuluş yolu camdan atlamaktır… Özkan, yaptıklarına pişmandır ama yine öfkesine yenilir. Bütün bu olanlardan sorumlu tuttuğu Cihan’a gözdağı vermek isterken başına büyük bir bela açar.
Komada olan Alper eğer gözünü açıp kendisine saldıranın Rahmi Bey olduğunu söylerse, Rahmi Bey kadar Cihan ve Dilara’nın da başı dertte demektir.

Cansu’yla ettiği kavgadan sonra ev halkını kendi tarafına çekmeyi başaran Hazal’ın foyasını ortaya çıkarabilecek tek kişi Ozan’dır. Tüm bu olup bitenler Dilara’yı bir karar vermek zorunda bırakır: Hazal yalıdan kesinlikle gidecektir. Hazal’ın ise Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur; o da son kozunu oynar.


İNTERNETTEN PARAMPARÇA İZLEME KAYNAKLARI


Paramparça dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Paramparça 14. bölümü izlemek için tıklayınız