Poyraz Karayel 9. bölüm dün akşam Kanal D'de izleyicileri ekran başına topladı. Poyraz ses kayıtlarını alabildi mi? Ayrıca Ayşegül ile arasını yumuşatabildi mi? Poyraz Karayel son bölümde izleyicileri heyecanlı anlara tanık oldular. Sadreddin, Poyraz'a bir oyun hazırlındayken Poyraz'ı bir de kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte Poyraz Karayel son bölümden detaylar ve online dizi izleme kaynakları...

POYRAZ KARAYEL 9. BÖLÜM ÖZETİ


Mümtaz’ın ihanetini öğrenen Poyraz, Bahri’nin yanında kalmaya karar verdi ve bu durum Ayşegül’le arasındaki gerilimin artmasına sebep oldu.

Poyraz bir taraftan da Bahri’nin kasasındaki ses kayıtlarını almaya çalıştı. Bu sayede Mümtaz’ın kim için çalıştığını da öğrenecekti. Aynı zamanda Ayşegül’le de arasındaki gerilimi düzeltmeye çalışmaktaydı. Zafer’le anlaşma yapan Sadreddin ise Poyraz’a bir oyun hazırladı. Sinan’ın velayet davasından sevinçle çıkan Poyraz’ı kötü bir sürpriz beklemekteydi.


POYRAZ KARAYEL İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Poyraz Karayel dizisinin TV yayınını kaçırdıysanız veya bu heyecanlı bölümü bir daha izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Poyraz Karayel 9. bölümü izlemek için tıklayınız