Demir Demirkan ile 18 yıllık ilişkisi geçtiğimiz aylarda noktalanan Sertab Erener önceki gece yakın dostları ile Cihangir'deki Savoy Balık'ta rakı-balık keyfi yaptı. Mekana akşam saatlerinde gelen şarkıcıya sonrasında adının aşk dedikodularına karıştığı müzisyen Emre Kula'da eşlik etti. Sevgili olduklarını her fırsatta inkar eden ikilinin mekan içerisinde bir hayli samimi oldukları öğrenildi.

ÖNDEN GARSONLARI GÖNDERDİ

Mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenen Sertab Erener, önce garsonları göndererek, "Sertab Hanım siz burada olduğu için rahat eğlenemiyormuş, sizden gitmenizi istedi" dedi. Gazetecilerden gitmek konusunda olumsuz yanıt alan görevli mekana girdikten sonra Erener gelerek ricasını iletti. Şarkıcı, "Bizi burada da mı buldunuz? Sizden kurtuluş yok mu?" diyerek sitemde bulundu. Ricasını ileten Sertab Erener, "Lütfen şimdi bizi rahat bırakın, siz buradayken eğlenemiyorum" diyerek eğlencesine döndü.



AŞKLARI BELGELENDİ

Mekan çıkışında beklemekten vazgeçmeyen gazetecileri yine gören Sertab Erener ise mekanın kapanmasına rağmen oturmaya devam etti. Mekan çıkışında arka kapıdan kaçan Sertab Erener ve Emre Kula araçları ile hızlıca oradan uzaklaşarak görüntülenmedi. Araçları ile bir anda gözden kaybolan ikili ise Sertab Erener'in evine girerken görüntülenerek yakayı ele verdi.



Aşk yaşadıklarını her fırsatta inkar eden ikili gazetecilerin geldiğini görünce hemen apartman kapısını kapatıp asansör beklemeye başladılar. Sırtları dönük bir şekilde görüntülenen ikilinin aşk iddiaları doğru çıkarken, "Eyvah çekiyorlar sözleri" apartman içerisinde yankılandı. 18 yıllık ilişkisinden sonra yeni bir aşka yelken açan Sertab Erener'in, Emre Kula aşkı da belgelenmiş oldu.