İşte Benim Stilim eleme gecesi Sima Şerafettinova olayı damga vurdu. İşte Benim Stilim'in sunucusu Öykü Serter eleme öncesinde Sima Şerafettinova'nın yarışmadan diskalifiye edildiğini bildirdi. Peki Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den neden kovuldu? Bunun sebebini Öykü Serter "Yarışma kurallarına uymaması' diye açıkladı.

SİMA ŞERAFETTİNOVA DİSKALİFİYE SONRASI NE DEDİ?

Sima Şerafettinova ise kurallara uymadığı için diskalifiye edildiği açıklamasını instagram hesabından yalanladı. Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim'den kendisinin ayrıldığını söyledi ve şunları yazdı;

-"Tabiki de diskalifiye diyecekler, bırakıp gitti diyecek halleri yok. Ve diskalifiye olsaydım yada kovulsaydım bunun için perşembe günü değil her sezon olduğu gibi eleme gecesinde çıkarırlardı beni :) kendim cuma çekimi günü çekime girmekten vazgeçtim. Anne - baba desteği olmadan, maddi desteğim olmadan zorluklarla geldim 8 haftada oraya. Ve orda halk oylaması olursa benim birinci olacağımı herkes düşünüyordu, hatta montajlanan bazı röportajlarda ağızlarında kaçırdıkları bile olmuştur, bu yüzden beni sürekli yalancı durumuna düşürmeye çalışıyorlardı. Ve yarışmacılar halk oylamasına az kaldığını anladıkları için yayında hepsi yapmadığım birşey yüzünden beni suçlayıp yüzüme bakarak yalan konuştular.


SİMA ŞERAFETTİNOVA DİSKALİFİYE SEBEBİ

İşte Benim Stilim yarışmasında Sima Şerafettinova 'nın yer aldığı son bölüm perşembe günü ekrana gelmişti. O bölümde Sima Şerafettinova ve Zeynep kavga etmişti. Bu kavganın sonunda İşte Benim Stilim jürisi Sima Şerafettinova'yı azarlayınca o da kulise gitmişti.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?


Azerbaycanlı olan Sima Şerafettinova daha 18 yaşında ama çocukluğundan beri yarışmalara katılıyor. Azerbeycan Best Model 2014 birincisi olan Sima Şerafettinova ilk yarışmasına 15 yaşında katılmış. Fotomodellik yapan Sima Şerafettinova bilgisayar mühendisliği okuyor. Aryıca 6 dil bildiğini öne süren Sima, Azerice, Türkçe, Rusça ve İngilizce 'yi ana dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da çok az konuşabildiğini söylüyor.