Sungurlar dizisinin son bölümünde adeta bir iç savaş tehlikesi boy gösterdi. Şahmaran’ın yakalanması ve Türkiye'ye getirilmesi, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde örgüt üyelerinin eylem için harekete geçmelerine neden oldu. Tabii Sungurlar da dizisinin son bölümünde hemen buna karşı hareket geçtiler.

Serdar, örgüt üyelerinin yerini tespit etti fakat bu sırada şok bir istihbarat alındı. Bilindiği gibi Celil örgütüne içine sızmıştı. Ancak deşifre olan Celil için örgüt ölüm kararı verdi.
Sungurlar artan terör tehlikesine karşı mücadele verirken içerden bir tehlikeyle de karşı karşıyaydılar. Güven adındaki bir örgüt üyesi Sungurlar’ı içten çökertmek için Naza’yı kullanmaya çalıştı. Güven, Naza’yı geçmişindeki bir olayla tehdit ederek onun, eski istihbarat birimine dönmesini istedi. Serdar’a ihanet etmek istemeyen Naza ise zor bir kararla karşı karşıya kaldı.

SUNGURLAR DİZİ İZLEME KAYNAKLARI


Sungurlar son bölümün TV yayınını kaçırdıysanız veya 16. bölümü yeniden izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantı ile dizinin full videosuna ulaşabilirsiniz.

Sungurlar 19. bölümü izlemek için tıklayınız