Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da adaların birleşmesinden sonra elemede ilk defa yeni kurallar uygulandı. Survivor All Star'da kim elendi? Survivor ünlüler konseyinden çıkan Hakan'ın karşısına SMS oylamasında kim çıktı? Konseyde, Merve, Anıl, Pascal ve Berna; Hakan yazarken, Hakan ve Serenay Pascal'ın ismini yazarken Doğukan ise iki gruba da dahil olmadığını göstererek Berna'nın ismni vermişti. Survivor All Star'da bu hafta elenen kişi Pascal Nouma oldu.



Survivor All Star'da 47. bölümde gerçekleşen eleme heyecanı süpriz bir ismi çıkardı. Survivor All Star'da dokunulmazlık yarışmasını kaybedip SMS oylamasına gönderecekleri isimi belirlemek için toplanan Ünlüler'de Hakan en çok adı yazılan olarak çıkmıştı. Survivor elemelerde Hakan'ın karşısına SMS oylamasından çıkacak kişi/kişiler, SMS oylamasında 1. olacak kişinin vereceği isim ile Merve Aydın'ın çıkaracağı kişilerin kim olacağı merakla bekleniyordu. Survivor All Star'da seyircilerin kullandıkları oylar sonucu diğer rakiplerinden daha az oy alarak ünlüler takımına veda edecek kişi Pascal Nouma oldu.

Survivor All Star'da elenen isimin Pascal Nouma olduğu açıklanmasından sonra Berna gözyaşlarına boğuldu. Survivor adasından birbirlerine yakın oldukları bilinen Pascal ile Berna veda sırasında duygulu sahneler yaşandı.

Ünlüler takımının SMS sıralaması 06 Mayıs SMS sıralaması şöyle oldu ;

1) Serenay Aktaş


2) Hakan Hatipoglu


3) Anıl Tetik


4) Doğukan Manço


5) Pascal Nouma


6) Berna Canbeldek


7) Merve Aydın