Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor All Star 4. bölümü ile bu akşam TV 8'de. Survivor All Star'ı canlı olarak internetten seyretmek isteyenler için TV 8 canlı yayın linki haberimizde. Bu hafta Survivor All Star’da hem birbirlerine hem de adalarına alışmaya başlayan takımları neler bekliyor? Adadaki yaşamları için  bu akşam kazanacakları ödül ne? Bu ödülü hangi takım kazanacak?



Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta sembol oyununda tüm yarışmacılar Kıbrıs’a direkt gidebilme yolunda bir adım atmak için bireysel olarak mücadele etti. Erkekler takımında son ikiye kalan Doğukan Manço ile Anıl Tetik’in büyük rekabeti sonucunda sembolü alan isim Anıl Tetik oldu. Kızlar takımında ise son ikiye kalan Merve Aydın ve Serenay Aktaş’ın kıyasıya mücadelesi sonucunda sembolü almayı başaran isim Serenay Aktaş oldu.

Takımlar Hangi Oyunu Oynayacak?
Bu Akşamki Ödülü Hangi Takım Kazanacak?

Yayın Tarihi: 28 Şubat Cumartesi
Yayın Saati : 20.00

SURVIVOR ALL STAR 4. BÖLÜM CANLI YAYIN TV 8

Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.