Son günlerde üst üste 43. Yaş gününü sürpriz partilerle kutlayan Demet Akalın, önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de sahne aldı. Yeniden bir pasta kesen şarkıcı kilo vermek için spor yapmak yerine her gün bin 200 TL özel masaj yaptırdığını söyledi.



HEDİYEYİ ALIRIM AFFETMEM

Eşi Okan Kurt’un sürpriz doğum günü partisinde kızı Hira ile poz veren Demet Akalın önceki akşam sahne aldığı otelde ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisini bekleyen kolu alçıda bir minik hayranını kırmayarak koluna imza atan Demet Akalın alınan hediye için ise, ‘Hediyeyi alırım affetmem’ dedi. Eşi Okan Kurt ile birlikte sahne alacağı yere minik hayranı ve ailesiyle inen Demet Akalın sahnede ise yeniden doğum günü pastası kesti.Otel yönetminin kendisi için hazırladığı özel pastayı keserken, ‘Günlerdir kutluyorum, 28 yaşındayım ve gayet normal haldeyim. Aslında gün aşırı bin 200 TL vererek masaj yaptırıyorum. Spora gidemiyorum bu kadar tembel bir kadın olabilir mi? O yüzden her gün bin 200 TL ödüyorum’ dedi.



ASLINDA BU ALTININ GERÇEĞİNİ İSTERDİM

Sahnede doğum günü pastasını keserken üzerindeki imitasyon tam altın için, ‘Bu gerçek mi?’ diyerek eline alan Demet Akalın dişleriyle ısırarak test etti. Ancak kendisi anlamayınca orkestrasına vererek gerçek mi teyit etmesini istedi. Altının imitasyon olduğunu öğrenen Demet Akalın, ‘Aslında bu altının gerçeğini isterdim bu gece bana verilmesini. Neyse o yüzden hadi pastayı bir an once keselim’ diyerek sitemde de bulundu. Şarkıcı yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldı ve yaklaşık bin kişiyi eğlendirdi.