İsviçre merkezli saat markası Escape Watches  hayal et –harekete geç- birlik ol mottosuyla oluşturduğu koleksiyonunu şehirli ve rahat tarzın, müziğin ve lezzetin bir araya geldiği Fiamma Restaurant’ta düzenlediği partiyle tanıttı. Tuba Ünsal ve Escape Watches Kurumsal İletişim Direktörü Melis Özer’in ev sahipliği yaptığı DJ Levent Özçelik’in müziğiyle renk kattığı Andy Warhol temalı davette konuklar, sanatçının eserlerinden ilham aldıkları renkli kıyafetleri ile katıldılar.

Ev sahipliği yaptığı geceye 80’ler siyah mini elbise konseptiyle katılan Tuba Ünsal, eşi Mirgün Cabas ile birlikte poz verdi. Mirgün Cabas her zaman ki gibi yine eşinin omuzuna elini atarak poz verdi ve ona olan güvenini böyle gösterdi. Tuba Ünsal, parti öncesi otel odasında biraz uyuduğunu ve dinlediğini söyleyerek, ‘Evde iki çocuk olunca böyle oluyor ama olsun alıştım seviyorum ve anne olmak harika’ dedi.

“BEN KOTAMI DOLDURDUM”

Tuba Ünsal gelecekle ilgili yatırımlar konusunda sorulan soruya, “Aksesuar, ayakkabı ve elbiseye yatırıyorum" dedi. Eşi Mirgün Cabas’a kıyafet konusunda destek olup olmadığı ve birbirlerini kıskanıp kıskanmadıkları sorusuna Ünsal “Mirgün benim fikrimi alır. Bu da benim hoşuma gidiyor. Mirgün’ün her gün televizyonda olmasını kıskanmıyorum çünkü benim de hayatım televizyon ekranlarında geçti” dedi. ‘3. çocuğu düşünüyor musunuz?’ sorusuna Tuba Ünsal “Zaten 3 çocuğumuz var.  Yeni çocuk yapmak için enerjim yok. Ben kotamı doldurdum" dedi. Bu cevap üzerine sanırım pot kırdım diyerek gülen Tuba Ünsal konuyu toparlamakta zorlandı.



Escape Watches Kurumsal İletişim Direktörü Melis Özer ise Escape saatin 2015 ilkbahar / yaz koleksiyonunda stil sahibi kadınlar ve erkekler için tasarlanan modelleri tanıttıklarını söyleyerek “ Yaza merhaba partimizde dostlarımızla yeni koleksiyonumuzu ve Türkiye’deki başarımızı kutlamak istedik diye konuştu. Geceye sanat dünyasından birçok isim katılarak Tuba Ünsal’ı bu gecesinde yalnız bırakmadı.