‘Bu Tarz Benim' yarışması ile adını duyuran Tuğçe Ergişi, sosyal medyada Yılmaz Morgül’e benzetildi ve epey konuşuldu. Morgül’lü caps’leriyle yarışmacı arkadaşlarının da diline düşen Tuğçe Ergişi, çareyi bir dizi estetik operasyon geçirmekte buldu. Makaron'un haberine göre elmacık kemiklerini belirginleştiren, burnunu yaptıran, dudaklarını kalınlaştıran Tuğçe Ergişi bambaşka bir görüntüye kavuştu. “Bir estetiksiz bendim, yaptırdım, canım sağolsun” dedi.



 

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?


1989 İstanbul doğumlu olan Tuğçe Ergişi, Tiyatro Bölümü mezunudur. Özellikle renkli giyinmeyi seven ve giysilere çok düşkün olan Tuğçe Ergişi'nin evinde gardroplarla çevrili çsırf giyinmek için özel bir odası bulunuyor. 2014 yılında “Bu Tarz Benim”
adlı yarışma programına katılan isminden söz ettiren Tuğçe Ergişi, Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı.