Türkiye'yi terk edeceği konusunda çıkan haberlerin kendisini epeyce üzdüğünü ifade eden Tarkan, ''Bu tarz haberleri gazetelerden okuduğumda çok üzülüyorum. Ülkemi çok seviyorum. Nasıl buralardan vazgeçebilirim ki... Sık sık yurt dışına çıkmak bana iyi geliyor yoksa kafayı yerim.



Çünkü sokakta yürümek bile zorlaştı benim için. Bundan dolayı dert yanmıyorum tabi ama popüler birisiniz sonuçta. Ben de sizin gibi sokakta yürümek istiyorum. Gerçekten sokakta gönül rahatlığınca yürümeyi çok özledim. O yüzden yurt dışına çıkıyorum sık sık. Nerede daha özgürsem, nerede daha özgür dolaşabiliyorsam oralara gitmeyi tercih ediyorum. Benim zaten bir ayağım yurt dışında temelli olarak Almanya'ya veya her hangi bir yere yerleşeceğim söz konusu dahi olamaz'' dedi.



İÇİNE KAPALI BİRİ DEĞİLİM

Küba seyahatinin çok güzel geçtiğini de söyleyen Megastar Tarkan, ''Uzun bir süredir aklımda var olan bir seyahatti. Umarım sizde bir gün gitme fırsatı bulursunuz. Tam anlamıyla harika bir yerdi'' dedi. Kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak ise magazin basınına kırgın olduğunu söyleyen Tarkan, ''Sizleri çok seviyorum.



Bazen beni üzen haberler yapıyorsunuz ama bu sizi sevmediğim anlamına gelmez.'' dedi. Evden dışarı çıkmayan birisi olmadığının da altını çizen Tarkan, ''İçine kapalı birisi değilim her ne kadar böyle yansıtılsa da gezmeyi çok seven birisiyim. Tam tersine yerinde durduğum söylenemez'' diyerek gülümsedi.

Tarkan’la gece gece iş görüşmesi

Tarkan’la gece gece iş görüşmesi