Yavuz Bingöl’ün 4 Ağustos'ta evleneceği haberleri üzerine şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı belirtilmişti. Gezi olayları sonrası, siyasi duruşu nedeniyle bazı çevrelerden tepki gören Yavuz Bingöl'ün, "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti" açıklaması uzun süre konuşulmuştu.



Bingöl 'erken seçim' istiyormuş!

Bingöl 'erken seçim' istiyormuş!


Dün Yavuz Bingöl ile Öykü Gürman çifti, Kuruçeşme Suada'da düzenlenen nikâh töreniyle dünyaevine girdi. Ancak Erdoğan törene katılmadı. Nostaljik gelin arabasının dikkat çektiği nikâh törenine, eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanat camiasından birçok isim katıldı. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Kadir Topbaş'ın rant sessizliği

Kadir Topbaş'ın rant sessizliği



Nikâhı kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş nikâh töreni öncesinde yaptığı açıklamada çifte mutluluklar dileyerek, "Bizim bir görevimiz de, insanları mutluluklarına yolcu etmek. Böyle bir mutlu günde her iki sevdiğimiz insan. Yavuz bey iyi bir sanatçı, başarılı bir sanatçıdır. Onların bu mutlu gününe imza atmak bizim için büyük bir farklılık. Tüm çiftlere mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Birlikte sahneye çıkan mutlu çift 'Hoş geldin' şarkısını seslendirdi.