Yeşil Deniz dizisinde bu hafta Sedef'in kazası sonrası neler olacağını göreceğiz. Sedef'in kazası köydekileri derinden etkileyecek.  Yeşilova'nın gözü kulağı hastanedeki Sedef'te. Ancak Sedef'in durumu kritik. Bu arada bu kaza nedeniyle Yeşil Deniz 19. bölümde bu kaza nedeniyle İsmail ile Zümrüt arasındaki ilişkide yeni bir boyut kazanacağa benziyor. İşte bu akşamki bölümden detaylar ve online dizi izleme bağlantıları...

YEŞİL DENİZ DİZİSİNİN 19. BÖLÜM ÖZETİ


Sedef’in başına gelenler Yeşilova’daki hayatı derinden etkiliyor. Traktör kazasında ağır yaralanan Sedef apar topar ilçedeki hastaneye kaldırılmıştır. İsmail elinde unuttuğu kırmızı ayakkabıyla birlikte soluğu hastanede, Sedef’in yanında alır ancak doktorlar Sedef’in sağlık durumu ile ilgili ümit verici bir bilgi vermezler.

Bu arada olayı öğrenen Hicabi ve Naciye de hiç vakit kaybetmeden hastaneye koşmuşlardır. Hicabi İsmail’i elinde Sedef’in kırmızı ayakkabısıyla görünce aralarında sert bir tartışma yaşanır. Doktorlar ise Sedef’in durumunun kritik olduğunu söyleyip hiç vakit kaybetmeden İzmir’e daha büyük bir hastaneye naklini isterler.

Hicabi ile birlikte İzmir’e götürülen Sedef’i nasıl bir süreç bekleyecektir? İsmail ve Zümrüt arasındaki ilişki Sedef’in geçirdiği kazayla nasıl yön değiştirecektir? Yeşilova’daki herkes İzmir’den gelecek müjdeli bir haberi beklerken yeniden Köstencelerin Halil’i ziyaret eden Süleman nasıl bir sürprizle karşılaşacaktır?


İNTERNETTEN YEŞİL DENİZ İZLEME KAYNAKLARI


Yeşil Deniz dizisini bu akşam saat 19.55'te televizyonda TRT'den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile TRT 1'in canlı yayına erişebilirsiniz.

Yeşil Deniz 19. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Yeşil Deniz dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Yeşil Deniz 19. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız