Yılanların Öcü dizisinde heyecan sürüyor. Bu haftaki bölümde Kamuran'dan sürpriz var. Kamuran Yılanların Öcü 25. bölümde Şerife ile evlenmeyi kabul edecek. Ancak Şerife'nin başına gelen şey her şeyi alt üst edecek. Şerife bu müjdeli habere sevinemeyecek. İşte Yılanların Öcü 25. bölümden detaylar ve online dizi izleme kaynakları...

YILANLARIN ÖCÜ 25. BÖLÜM ÖZETİ


Yılanların Öcü’nün yeni bölümünde; Bayram, Fatma’nın Karataş’tan ayrılmasına mani olur, aşklarına sahip çıkabilmek için bir şansları daha vardır.

Kamuran, Hüsnü’yü Ömer üzerinden tehdit ederek Necip’i öldürme planına dahil etmeyi başarabilecek midir? Hüsnü’nün vicdanı gerçekten de bu cinayete ortak olmasına izin vermez ancak kararı ne olacaktır?

Kamuran, sürpriz bir kararla Necip’e Şerife ile evlenmeyi kabul ettiğini söyler. Şerife’nin başına ise öyle bir şey gelir ki Kamuran’ın evlenmeyi kabul etmesine sevinemez bile… Bayram ve Fatma ise, aşklarından vazgeçmemeye kesinlikle kararlıdır.


İNTERNETTEN YILANLARIN ÖCÜ İZLEME KAYNAKLARI


Yılanların Öcü dizisini bu akşam saat 20.00'da televizyonda Show TV'den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile Show TV'nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Yılanların Öcü 25. bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Yılanların Öcü dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Yılanların Öcü 25. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız