Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve kurmayları, haziran ayından beri ağır eleştiriler alıyor.

Zlatan Ibrahimovic ve benzeri yıldızların kadroya katılmasını bekleyen taraftarlar, sadece Lukas Podolski ile yetinmek zorunda kaldılar. Sponsorluk anlaşmaları da Özbek’in vaat ettiği şekilde gerçekleşmedi. Takımın en önemli oyuncularından Felipe Melo, transferin son günü apar topar gönderildi.

Esas bomba ise Kevin Grosskreutz transferinde patladı. Sarı-kırmızılılar Alman oyuncunun evraklarını imzasız yolladı, FIFA’dan onay çıkmadı.

3.2 MİLYON EURO KAZANIYOR

Son gelişme ile taraftarlar adeta çileden çıktı. Sosyal medyada Dursun Özbek’e istifa çağrıları yükseldi. Hatta bu çağrılar, Twitter’da dünya gündeminin ilk sırasına oturdu.

Grosskreutz transferini eline yüzüne bulaştıran yönetim, taraftarın öfkesini biraz olsun yatıştırmanın yolunu buldu. Aylardır Wesley Sneijder’in sözleşmesini uzatmayan Galatasaray, nihayet harekete geçecek. Hollandalı yıldızın taleplerine itiraz edilmeyecek milli mola sonrası imzalar atılacak. Yıldız isim yılda 3.2milyon Euro kazanıyor.

ALBERS GÖRÜŞME ODASINA

Sneijder’in menajeri Guido Albers, birkaç gün önce ilginç açıklamalar yapmıştı. Albers, “Sneijder kalmaktan yana. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir ekip görmek istiyor. Galatasaray’ın vizyonu çok önemli” demişti.

Bu açıklamalardan sonra çok önemli bir gelişme oldu. Grosskreutz gibi bir yıldız transfer edildi. Fakat yapılan büyük hata nedeniyle Alman oyuncu ocak ayına kadar oynamayacak. Bu olayın Sneijder’i ne derece etkilediği merak ediliyor. Önümüzdeki hafta için İstanbul’a davet edilen Albers’e bu da sorulacak.