Kara Şövalye son savaşına hazırlanıyor

Rocksteady tarafından oluşturulan Batman serisinin üçüncü oyunu merakla beklenen sürümü Batman Arkham Knight piyasaya sürüldü.

Arkham Trilogy: Batman2ın tamamlanması 2 Haziran 2015 tarihinden sonra bu yıl başlatılacaktır. Arkham Şövalye oyunu: Yeni Batman Arkham Şövalye römork, Gotham is Mine ise yeni Batman severler için kullanılabilir.

Batman Arkham Knight oyunu Rocksteady Studios tarafından geliştirilen ve PlayStation 4 ve Xbox One da oynamak için Warner Bros tarafından piyasaya sürülecek olan aksiyon-macera başlıklı bir oyun. Batman: Arkham Knight hikayesi 2011 Batman Arkham City oyunu olaylarından bir yıl sonra geçiyor.

Sonunda Dark Knight öldürmek için bir komplo hazırlayan Batman düşmanları birleştirmek için Gotham City dönüyor. Korku ile yüzleşen oyuncu yeteneğini zirvesinde yaşayacak. Batman rolünü üstlenmesi gerekecek ve yeni oyun dövüş sistemi güncellemeleri ile olacak. Batman ile savaşacaksınız ve görevleri yerine getireceksiniz. Oyun konsollarınıza oyunu indirebilir ve merak ediyorsanız fragmanını youtube üzerinden izleyebilirsiniz.