Aile bireylerinizin konumlarını öğrenebileceğiniz ve onlarla dilediğiniz an mesajlaşabildiğiniz bir uygulama, her ne kadar çocuklarınızın hoşuna gitmeyecek olsa da ebeveynler için çok kullanışlı olacaktır.

Aile Konum Belirleyici adındaki bu Andoid uygulaması işte tam olarak bu işe yarıyor ve kontrolcü ebeveynlerin isteklerine cevap veriyor.

Bir güvenlik uygulaması olarak karşımıza çıkan Aile Konum Belirleyici uygulamanın listesine eklediğiniz aile bireylerinin yerlerini bildirerek takip etmenizi ve bu bireyler ile mesajlaşabilmenizi sağlıyor.

Bu bağlantıya tıklayarak telefonunuza kurabileceğiniz Aile Konum Belirleyiciyi indirip yükledikten sonra uygulama ana ekranından e-posta adresiniz ya da telefon numaranız ile kayıt olup profilinizi oluşturuyorsunuz. Ardından “Aile Ekle” seçeneği ile bir grup oluşturarak bu ekrana istediğiniz bireyleri davet gönderme yolu ile listenize ekleyin.

“Yer Ekle” seçeneği ile belirli konumları ekleyebildiğiniz uygulamada örneğin evinizi eklediğinizde listenizdeki bireylerden biri eve geldiğinde bildirimini alarak evde olduğunuz öğrenebiliyorsunuz.

Dilerseniz uygulamanın ana ekranında bulunan mesajlaşma seçeneği ile seçtiğiniz bu bireylere anlık mesaj da gönderme imkanına sahip olduğunuz bu uygulama ile eklediğiniz bölgeler sayesinde aile bireylerinizin yerlerini takip edebilmiş oluyorsunuz.