Eğer takip ettiğiniz ve gün içinde birçok defa girerek haber okuduğunuz sitelerin her birini mobil cihazınızdan açmak zor geliyor ya da “keşke tüm bu farklı haberler tek bir yerde toplansa da her sitenin yazısına tek yerden erişebilsem” diyorsanız tr.fobito.com’un hazırladığı bu liste tam size göre.

Feedly
İnternet sitelerinin RSS verilerini toplayarak size her sitenin haber başlığı ve bir iki cümlelik açıklamasını gösteren Feedly adlı uygulama, masaüstü bilgisayarlarda da uzun zamandır kullanılan ve en çok tercih edilen uygulamalardan biri.

Flipboard: Sosyal Haber Dergin
Google PlayStore’da en çok kullanılan haber takip uygulaması olan Flipboard, kategorilerinizi belirleyerek dilediğiniz kaynaktan dilediğiniz haberi takip etmenize imkan veriyor. Ayrıca bu uygulama sayesinde beğendiğiniz haberleri favorilerinize ekleyerek kendi derginizi oluşturabiliyor ve başkalarının da sizi takip etmesini sağlayabiliyorsunuz.

Bundle: Son Dakika Haberleri
Haber içerikleri dışında dergi ya da blog gibi yayınları da takip etmenizi sağlayan Bundle’ın en göze çarpan özelliği ise minimal tasarımı ile kolay bir kullanım sunması.

Medium
Twitter’ın kurucusu olan ekibin hazırladığı ve yayınladığı Medium uygulaması, bu uygulamayı blog altyapısı kullanmak için yaratmış ve bu özelliği ile RSS takip uygulamalarına alternatfi bir haber takip deneyimi sunmuş.

SmartNews
Detaylı kategori seçenekleri ile haber takibini kolaylaştıran bu uygulama, Türkçe haber siteleri için destek bulundurmasa da yabancı kaynakları takip edenler için sond erece kullnışlı şekilde hazırlanmış.

Drippler
Android işletim sistemi için hazırlanmış olan Drippler uygulaması cihazınızı otomatik şekilde tanıyarak size en uygun uygulamaları sunar ve telefonunuz için kullanışlı ip uçlarını karşınıza getirir. Haber takibi dışında her türlü uygulama ve oyun için size çeşitli seçenekler sunan Drippler uygulaması da kullanıcı deneyiminizi artıracak uygulamalardan.