Desire 626 kullanıcılarına farklı renk kombinasyonları, kişiselleştirme seçenekleri, daha da net fotoğraf çekimini mümkün kılan gelişmiş kamerası ve uygun fiyatı ile kullanıcılara kendilerini hiç olmadığı kadar iyi ifade edebilme imkanı sağlıyor.

Tekknik özellikleri

Kullanımı kolay ve sezgisel olan HTC Desire 626, Android 5.1 işletim sistemi ile çalışıyor. Daha da iyileştirilmiş ve tam olarak kişiselleştirilmiş Android işlevselliği de sağlayan HTC Desire 626, HTC Sense ara yüzü sayesinde telefonun ara yüzünün görünümü de istenildiği gibi değiştirilebiliyor. HTC Desire 626, içerik yaratmayı ve paylaşmayı kolaylaştırırken kullanıcının kendine özgü hikayesini benzersizbir şekilde anlatabilmesi için tasarlandı. Snapdragon 1.2GHz dört çekirdekli işlemci ile çalışan HTC Desire 626, zahmetsizce film aktarmaya, en son uygulamaları çalıştırmaya, en sevilen oyunları oynamaya veya fotoğraflar arasında kolayca dolaşmaya imkân veren yeteneği ile sorunsuz ve güvenilir bir deneyim sunuyor. Tüm bunlar parlak 5 inçlik LCD ekranı üzerinde hayat buluyor. Kişiselleştirilmiş bilgi akışına saniyeler içinde erişim sağlayan HTC BlinkFeed ile de son dakika haberleri veya sosyal paylaşımlar, telefonun ana ekranına tek harekette görülebiliyor.

HTC Desire 626’nın 16GB dahili belleği ve MicroSD ile2 TB’a kadar ek depolamayı desteleyen geniş depolama özelliği tüm fotoğraf, video içeriği istenilen zaman ulaşılmasını ve paylaşılabilmesini sağlıyor.