Miami'de yaşayan 68 yaşındaki milyoner üç ay önce 24 yaşında dansçı bir kadınla evlendi.

İngiliz Independent'ın Florida Sun Post gazetesinden aktardığı habere göre, genç kadın bir gün kocasının aile albümünü karıştırırken eski bir fotoğrafla karşılaştı.

BABASINI FOTOĞRAFTA GÖRDÜ


Fotoğrafta kocası, ilk eşi ve çocukları ile birlikte poz vermişti. Genç kadın fotoğraftaki çocuklardan birinin babası olduğunu fark edince dünyası başına yıkıldı.

Gazeteye konuşan kadın, "Babamı o fotoğrafta görünce kendimi çok çaresiz hissettim" diyerek yaşadıklarını anlattı.

İsminin açıklanmasını istemeyen genç kadın henüz ergenlik çağındayken hamile kalınca ailesi ile arası bozulmuş. Anne ve babasıyla bağlarını koparan genç kadın dansçı olarak yaşamını sürdürmeye başlamış.

İNTERNETTE TANIŞTILAR


Dedesinin hikayesi ise oldukça ilginç. İkinci evliliğini 2009 yılında sonlandıran adam bu tarihten iki yıl sonra lotoyu kazanarak milyoner olmuş. Dede torun internette eş bulma sitesinde tanışarak evlenmeye karar vermiş.

Gazeteye konuşan adam, "Onun resmini sitede ilk kez gördüğümde sanki dejavu yaşadım. Ama onun neden bu kadar tanıdık geldiğini anlayamamıştım" diyor. Boşanmayı düşünmeyen çift şunları söylüyor: "Eğer bu tesadüf olmasaydı mutlu bir aile olarak yaşamımızı sürdürecektik. Akraba olmamızın ortaya çıkması bu durumu değiştirmeyecek."