Hint kardeşler bazen günlerce kaplanlar ve diğer vahşi hayvanlarla dolu ormanda kalıp, en ufacık bir zarar görmeden evlerine dönüyor.

Oğullarının güvenliğinden endişe ettiğini söyleyen ve özellikle Surendera'nın günlerce eve dönmediğini anlatan Pancho Bai (45), “Surendera, vahşi ormanda dolaşıyor ve çoğu zaman onu eve sürükleyerek getirmek zorunda kalıyorum. Ormanda maymunlarla saklambaç oynuyor ve onların davranışlarını taklit ediyor. Köyümüzdeki insanlar yürüyüş tarzından dolayı ona ‘goril’ diye sesleniyor. Hayvanlarla arasında çok güçlü bir bağ var. Sanırım oğluma zarar vermemelerinin nedeni de bu ” dedi.

nintchdbpict000255100801

Pancho iki oğlunun diğer üç kardeşinden farklı doğduğunu, ikisinin de bir yaşına gelene kadar normal bebekler gibi yürüdüğünü fakat düzgün bir şekilde konuşamadıklarını ifade ediyor.

Hindistan hükumeti sağlık görevlisi Dr. Mithlesh Chaudhari (52), Hintli kardeşlerin beyin gelişiminde doğuştan bir bozukluk meydana geldiğini ve bu yüzden gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayamadıklarını ifade ediyor.

cap_330456_29